Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Viszonteladóknak

Üdvözöljük Önt a Győri Likőrgyár Zrt online rendelő felületén!

Felhívjuk tisztelt Partnereink figyelmét, hogy 2017. július 1. után is ki tudjuk szolgálni Önöket készpénzes fizetési móddal! Maximum értékhatár rendelésenként: bruttó 200.000 Ft. Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a kiszállított rendelések esetében NEM számolunk fel sem adminisztrációs, sem szállítási költséget!

Ha még csak most ismerkedik termékválasztékunkkal, ezt regisztráció nélkül is nyugodtan megteheti.

A rendeléshez viszont előbb regisztrálnia kell, melyet megtehet a "Regisztráció" fülre kattintva. Viszonteladóként minden esetben jogi személyként kell regisztrálnia!

Miért jó az online rendelő felület használata?

  • rendelését bármikor leadhatja, amikor Önnek kényelmes, akár az esti órákban is
  • nem kell telefonálnia és esetleg visszahívásunkra várnia
  • kényelmesen böngészhet termékválasztékunkban
  • már a főoldalon láthatja az akciós termékek kínálatát

Amennyiben Ön már partnerünk:

A rendelés leadása egyszerűen megoldható. A regisztráció jóváhagyása után a megadott e-mail címmel és jelszóval belépve könnyedén kiválaszthatja a kívánt termékeket, és leadhatja megrendelését. A fizetési mód minden esetben az eddig megszokott, megállapodás szerinti. Vagyis ha eddig készpénzben egyenlítette ki rendelésének értékét, akkor ezek után is készpénzes fizetéssel szállítunk Önnek. Ugyanez igaz az átutalásos illetve bankkártyás fizetési módokra is. A kiszállítás is változatlan marad: saját gépkocsijainkkal a már megszokott szállítási napokon visszük házhoz a megrendeléseket. 

Amennyiben Ön még NEM partnerünk:

Regisztráció előtt kérnénk, mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, és szíveskedjék e-mailben megküldeni a működési engedélyének másolatát a aruforgalom@gyorilikor.hu címre! Működési engedély hiányában NEM tudjuk regisztrációját jóváhagyni.

Az e-mailben szíveskedjen telefonos elérhetőséget adni, hogy ha kérdésünk lenne, meg tudjuk keresni Önt!

A működési engedély megküldése után megállapodás születik Ön és a Győri Likőrgyár Zrt között a fizetési és szállítási feltételekkel kapcsolatban. 

Amennyiben a megállapodás már megtörtént, a regisztráció következik. A regisztráció jóváhagyása után a megadott e-mail címmel és jelszóval már könnyedén be tud jelentkezni. Kiválaszthatja a kívánt termékeket és véglegesítheti megrendelését. A kiszállítást saját gépkocsijainkkal végezzük, így a szállításért nem kell külön szállítási költséget fizetni. 

Kiszállítás:

A kiszállítás területenként adott, fix napokon történik. A kiszállítás idejét megtekintheti a "Szállítási napok településenként viszonteladóknak" pontban. 

A minimum rendelési érték: nettó 30.000 Ft.

Amennyiben kérdése lenne termékeinkkel vagy a szállítással kapcsolatban, kérem, keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

 

Reméljük, hamarosan Önt is Partnereink között köszönthetjük!