Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

VEGAN CREAM likőr 15% 0,5 DRS

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A feltüntetett ár bruttó ár, amely tartalmazza az ÁFA-t és a visszaváltási díjat (DRS)

A növényi alapú táplálkozást, valamint a vegán filozófiát és életmódot követő fogyasztóinknak fantasztikus likőrkülönlegességet biztosítunk, hazánkban elsőként a Vegan Cream likőr formájában.

A krémlikőrök bársonyos, harmonikus ízvilága elérhetővé válik e fogyasztói közösség számára is. A termék alacsony szeszfoka és mérsékelt szénhidrát tartalma napjaink legkifinomultabb igényeit is kielégíti. A termék krémes jellegét a kókusz és a belőle nyert olaj biztosítja.

A Vegan Cream likőrünk gyártásához megszereztük a V-label Tanúsítványt, melynek sorszáma HU-0000- 0816. A tanúsítvány garantálja, hogy a gyártás során felhasznált valamennyi alapanyag (krémlikőr koncentrátum, finomszesz, cukor) vegán és ezen túlmenően felhasznált további kiegészítő komponensek is megfelelnek maximálisan a vegán előírásoknak. A termék előállítása során nemcsak a felhasznált komponensek vegán jellegére összpontosítottunk, hanem olyan technológiát dolgoztunk ki, amely mindenféle keresztszennyeződést, vagy véletlenszerű komponens összekeveredést kizár. A gyártás során felhasznált gyártótartályokat, szivattyúkat, csővezetékeket, töltőgépeket kizárólag a vegán krémlikőr előállításához használjuk. E technológiával más terméket nem termelünk. A Vegan Cream likőr a harmóniát, a korszerűséget és az igényességet jeleníti meg ízvilágában és illatában. Az alapul szolgáló kókusz biztosítja a likőr bársonyos testét és a friss cseresznye és csokoládé pedig az ital karakterét adja. Egy csipetnyi csípősség teszi igazán izgalmassá, játékossá krémlikőrünket.

Kattintson ide a tanúsítvány megtekintéséhez.